Szüneteltetés

Tisztelt Ügyfeleink   Sajnálattal kell Önöket tájékioztatnunk, hogy a kiszolgálás (rendelések teljesítése) átmenetileg szünetel. Kérjük a rendszer által küldött automatikus visszaigazoló levél ne tévessze meg Önöket Elnézésüket kérjük az esetleges kellemetlenségért, amint lehet, webshopunk újranyitjuk

Részletek

.

Duracell elem: Ami lassan száz éve bírja

Vannak olyan termékek, amik egyszerűen örökérvényűek, és még sok évvel a megjelenésük után is ugyan azzal a jelentéstartalommal rendelkeznek, és az emberek is ugyan úgy tekintenek rá, mint a kezdetekkor. Ilyen a duracell elem is. A majdnem száz évvel ezelőtt alapított amerikai cégóriás elemei máig a megkérdőjelezhetetlen minőség és a megbízhatóság zászlóshajói, és már a nevük is összeforrt ezekkel a jelentésekkel.

Részletek

.

A mindennapok hasznos eszközei: létrák

A létra fontos eszköze számos mesterembernek, így nem nélkülözhetik használatát a festők, kőművesek, ácsok, de jól jön egy raktárban, irodában vagy akár otthon is. Egy megbízható létrával egyszerűbb és gyorsabb a magasban elvégezhető feladatok kivitelezése, legyen szó egy villanykörte becsavarásáról vagy a plafon mázolásáról.

Részletek

.

Rivaldafényben a reflektorlámpák

Bizonyos kerti munkák elvégzéséhez, javításhoz, szereléshez több fény szükséges, mint amennyit a hagyományos lámpák kibocsátani képesek. Esti, éjszakai munkálatokhoz pedig – mikor már a környezetből alig, vagy egyáltalán nem érkezik természetes fény - egész egyszerűen elengedhetetlenek a nagy teljesítményű reflektor lámpák.

Részletek

.

Örök színes darab: a lávalámpa

A lámpák egyszerre több funkciót is betöltenek, nem csupán fényt adnak, de hangulatot teremtenek, és még dekor elemként is megállják a helyüket, ha megfelelő formában kerülnek az asztalra, polcra vagy a falra.

Részletek

.

Az elektromos fűtőberendezések előnyeiről

Korunk fejlettségének köszönhetően az emberiség rádöbbent, mennyi lehetőség rejlik az elektromosságban! Ennek egyik eredménye az elektromos fűtésberendezések kifejlesztése. Ezeknek a találmányoknak számtalan előnyük létezik a hagyományos megoldásokkal szemben. Hogy melyek ezek? Eláruljuk!

Részletek

.

Speciális elemek

Az elemeket még ma is gyakran használjuk, a mindennapi tevékenységekhez vagy hobbihoz használt eszközök között szép számmal találhatunk olyanokat, amelyek elemekkel működnek. Elem és elem között is vannak különbségek, van úgy, hogy egészen speciális darabra van szükség.

Részletek

.

Elem-használati kisokos

Az elemek részei mindennapjainknak, azonban mégis sokan nincsenek tisztában vele, hogy hogyan is kell, vagy hogyan célszerű őket használni.

Részletek

.