Baumit One csempe és burkolatragasztó kül és beltéri felhasználásra 25 kg

Rendelésre - következő munkanapon érkezik készletre

1 295 Ft + áfa

1 645 Ft

A Baumit One por alakú élelmiszerbarát, víz- és fagyálló, javított minőségű vékonyágyas ragasztó, kerámia fal és padlócsempékhez. Egyszerű- kőnnyű feldolgozás.

A terméket személyesen veheti át, csomagküldés egyedi megegyezés alapján!

 
Ingyenes szállítás 50000 Ft feletti rendelésnél.
 
Pénzvisszafizetési garancia Termékeinkre 15 napos visszavásárlási garanciát adunk.
 
Segíthetünk? Munkanapokon 8-17 óráig.
06-30-400-6789

A Baumit One ragasztó cementbázisú, por alakú, élelmiszerbarát, víz-, és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, vékonyágyazású ragasztóhabarcs.

 • Felhasználás:
  Kis és közepes méretű, 3-25% vízfelvételű kerámia burkolólapok (500 cm2-ig) ragasztására beltérben cementbázisú alapfelületekre falon és aljzaton, a burkolólapok tulajdonságától függően.
 • Összetétel:Cement, szerves kötőanyag, homok, adalékszerek.
 • Megfelel az EN 12004, C1 osztály minőségi követelményeinek.
 • Anyagszükséglet:Kb. 3 kg/m2, a csempehátlap típusától függően.
 • Kiszerelés:25 kg-os zsákokban, 54 zsák/raklap = 1350 kg (zsugorfóliázva).
 • Alapfelület:
  Az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás, laza, festék- és leválasztó-szer részektől mentes, olaj és zs
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk!
 • CikkszámAZ0154
 • Ajándék termékNem
 • InfoFelhasználás: Kis és közepes méretű, 3-25% vízfelvételű kerámia burkolólapok (500 cm2-ig) ragasztására beltérben cementbázisú alapfelületekre falon és aljzaton, a burkolólapok tulajdonságától függően. Összetétel:Cement, szerves kötőanyag, homok, adalékszerek. Megfelel az EN 12004, C1 osztály minőségi követelményeinek. Anyagszükséglet:Kb. 3 kg/m2, a csempehátlap típusától függően. Kiszerelés:25 kg-os zsákokban, 54 zsák/raklap = 1350 kg (zsugorfóliázva). Alapfelület: Az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás, laza, festék- és leválasztó-szer részektől mentes, olaj és zsírmentes. Nem lehet víztaszító. Alkalmazható: Betonra, cementesztrichre, cementbázisú vakolatra, könnyűbetonra. Nem alkalmas: Fémre, fára, műanyagra, gipszes alapfelület Alkalmazható: Betonra, cementesztrichre, cementbázisú vakolatra, könnyűbetonra. Nem alkalmas: Fémre, fára, műanyagra, gipszes alapfelületre és minden olyan cementbázisú aljzatra, melynek zsugorodása még nem fejeződött be. Keverés: A porragasztót tiszta vízbe szórjuk és lassú járású gépi keverővel (keverőszár) kb. 3 percen át csomómentes masszává keverjük, 15 percig hagyjuk pihenni, aztán még egyszer keverjük át! A készre kevert habarcsot nem szabad víz ismételt hozzáadásával újrakeverni! Feldolgozás: Először a ragasztóból vékony kontakt réteget kell felhordani, majd a Baumit One ragasztót fogazott glettvassal 45-60° egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a felületre és a burkolólapokat ragasztási(nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyez
 • Gyártó linkhttp://www.baumit.hu/
 • GyártóBAUMIT
 • BrandBAUMIT
A véleményírás nem elérhető. Tapasztalatát, értékelését csak ahhoz a termékhez írhatja meg, amelyet korábban megvásárolt webáruházunkban.

Szállítási információk:

A csomagokat a Fámafutár munkanapokon 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számlát és a tájékoztatót a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt

szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv

felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll

módunkban elfogadni!

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a rendelés értéke, és a rendelt csomag súlya ( a súly a TELJES csomagra vonatkozik, ami áll a termékből, a csomagolásból, és egyéb tárgyakból, mint például a számla, és a leírás) határozza meg:

Szállítási díjaink a következőek:

 

Ø Személyes átvétel címünkön: Díjmentes (Saját költségén)

Ø Kiszállítás Dabasra: 500.-Ft

Ø Futárszoilgálat: 1.500.- Ft

Hasonló termékek